Ana Sayfa > Pastalar... > >KÜLAH PASTA…

>KÜLAH PASTA…

>Bu tarifi Porselen demlik çay saati etkinliğinin(22) evsahibesi Fatoştuncaya yolluyor ve arkadaşıma kolaylıklar diliyorum….
Kendime geldim diye arka arkaya tariflerimi sıralamaya başladım bakın .

Bu pastayı yapmak için kalıplar satılıyor ama benim elimde kalıplarım yoktu, ne yaptıııııııım yağ tenekesinden keserek kendi kalıbımı kendim yaptım.Üzerlerine yağlı kağıt sardım ki yapışıp kalmasın:)
Kalıp olduktan sonra pastayı yapmak çoook kolay.
MALZEMELER:
Kreması için:
2 Su bardağı süt.
4 yemek kaşığı tepeleme un.
4 yemek kaşığı şeker.
1 yumurta.
Bütün malzeme beraber pişirilir ve soğutulur.
1 Poşet muzlu kremole

1 Poşet kremşanti

Kremole üzerindeki tarif gibi hazırlanır.
Kremşanti 1 su bardağı süt ile çırpılır.
Hepside kremayla karıştırılır ve iyice çırpılır.
3 tane muz tavla zarı büyüklüğünde küp küp doğranır ve kremanın içine karıştırılır.
Kremamız kullanmak için hazııııır.
Hamuru için:
1 kahve fincanı süt.
1 kahve fincanı erimiş margarin.
1 kahve fincanı şeker.
2 yumurta.
1 yemek kaşığı toz amonyak (aktarlardan bulabilirsiniz)
Aldığı kadar un.
Un ve amonyak hariç bütün malzemeyi iyice karıştırın, üzerine unu ve amonyağı eleyerek ilave edin kulak memesi yumuşaklığında bir hamur yapın.
Hamuru üç parçaya bölün.
Her parçayı merdane ile çok ince olmamayacak şekilde açın.
Açılan hamuru 2 santim kalınlığında şeritler halinde kesin.

O parçaları kalıpların üzerine sarın.

Yağlanmış tepsiye dizin.

200 derecede ısıtılmış fırında pembeleşene kadar pişirin.

Pişen külahlar soğuduktan sonra içlerine hazırladığımız krema çay kaşığı ile doldurulur.
İsterseniz üzerlerine renkli şeker yada renkli çikolatalardan dökebilirsiniz.
Herkese afiyet bal şeker olsuuuuuuun..

Hoşçakalın……….
About these ads
Kategoriler:Pastalar...
  1. Nisan 29, 2008, 8:15 pm

    >MELEK’CİM MERHABA CANIM..NEFİS GÖRÜNÜYOR ŞU PALYOÇA KÜLAHLARIN..KALIPSIZ ZOR OLUYOR BENDE ARADIM BİR ARA BULAMADIM MALESEF..ELİNE SAĞLIK CANIM..SEVGİLER.

  2. Nisan 29, 2008, 8:26 pm

    >Melekcigim valla harika olmus ne söylesem canim cekti valla..Ellerine saglik canimSEVGILER

  3. Nisan 29, 2008, 8:43 pm

    >ellerine saglik nefis görünüyor….

  4. Nisan 29, 2008, 9:33 pm

    >Melekcim ellerine sağlık, kalıp olmadığı halde ne güzelde külahları yapmışsın valla süper..Ben kendimden utanıyorum, hususi gittim kalıp aldım diğer ne olduğu belirsiz kalıplarım gibi onlarda yatıyor, napıyim dayanamayıp alıyorum. :)Demekki iş kalıpta değil onu yapacak kişide bitiyor.Senin güzel ve orjınal tariflerini seviyorum..Aklımda desenli kek tarifin var bide bunu kayıt ediyorum, umarım bir gün denerim..Ellerine sağlık canimsevgilerle

  5. Nisan 29, 2008, 9:34 pm

    >Melegim sen bitanesin…ben daha once buna benzer tarifler gormustum fakat hep satin alinan aluminyum kulahlara sarildigini gormustum bende burada onlardan ne yazikki bulamadim…ve seninde kagittan yaptigini gorunce inan cok sevindimtarifin icin tesekkurlerellerine saglikwww.yenitadlar.blogcu.com

  6. Nisan 30, 2008, 5:06 am

    >canım bu ne muhtesem bısey ya.. ya ellerınden beceri akıyor valla.. her yaptıgın super melegım ya. kursa senın yanına mı gelsem napsam.. mutlaka deneyecem mutlaka.. etkınlık bıtsın.. kesın.. ama senın gıbı guzel olur mu bılmıyorum..ellerine kollarına saglık hayatım.. afıyet olsun sıze..sayfamda guzel bır yer aldı saolasın:)etkınlıge de katıldıgın ıcın tesekkurler canım..2 hafta etkınlık bende. herzaman beklerim:)sevgılerımı bırakıyorum hayatım..opuyorum..Ayrıca sende; sunumuna özen göstererek hazırladığın, leziz ikramlarının PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ dergisinde yer almasını istiyorsan porselendemlikdergi@hotmail.com adresine onay mesajı gönderbilirsin.Bunun için yapman gereken tekşey; adını, sitenin adresini, dergide yer almasını istediğin tarifinin adını ve link adresini yazarak göndermen yeterli olacaktır. Örnek:)isim: fatos tuncaysite adı: http://fatostuncay.blogcu.com/Tarif : Damalı KekLink: http://fatostuncay.blogcu.com/3971279/Tüm hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşmesi dileği ile; SEVGİLERİMLE; FATOŞ

  7. Nisan 30, 2008, 5:40 am

    >melekcim bunlar harika olmus canim,ben bu külahlari cak sevdim ama benim de bu kaliplardan yok…ellerine saglik canim benim

  8. Nisan 30, 2008, 6:22 am

    >enfes görünüyor canım çok şık olmuş eline saglık sevgiler

  9. Nisan 30, 2008, 6:31 am

    >Azmine hayran kaldım gerçekten, kendin pişir kendin ye bir de üstüne üstlük kalıbını da kendin dizayn et… harika valla… Ellerinize sağlık, çok güzel şekillenmişler, demek ki kalıp yapmada da ustasın:))

  10. Nisan 30, 2008, 6:55 am

    >Melek bende bu külahları çok beğeniyorum ama kalıp olmadığı için nasıl yapsam diye düşünüyordum… Yağ tenekesiyle bir savaşı göze alabilirsem deneyeceğim… Çok şık olmuşlar Ellerine sağlık sıcacık sevgiler….

  11. Nisan 30, 2008, 7:19 am

    >slm melekçimkülahlar harika olmuş ellerine sağlıksevgiler

  12. Nisan 30, 2008, 7:35 am

    >Ellerinize sağlık gerçekten çok güzeller. İzmir de torpil diyebir tatlı vardır onlara benziyor.mutfaktakeyif.blogcu.com

  13. Nisan 30, 2008, 7:59 am

    >melekcım vallahı harıkasın. bu kulahlar zaten super ona dıyecek sozum yok ama kalıbını kendın yapmanda ayrıca takdır edılmesı gerekn bır konu. senı tebrık edıyorum gercekten. elındekı malzemelerı değerlendırmesını bıle yaratıcı zekaya sahıp ınsanların daha becerıklı olduklarını dusunurum hep sen zaten bunu çoktan kanıtlamıs bır arkadasımızsın. sevgiler canım..1 tane kulah aldım gıdıyorum :)emelinmutfagi.blogcu.com

  14. Nisan 30, 2008, 8:01 am

    >Ellerine sağlık, görüntü süper.. Ben de bir ara bu külahlardan yapmak istemiştim ama kalıbım olmadığı için ertelemiştim.. Fikir için teşekkürler!

  15. Nisan 30, 2008, 8:06 am

    >melegim cok alem kadin ya binyil düsünsem aklima gelmezdi bu külahi yapmak bence böyle daha güzel olmus nasi becerdin tenekeyi kesmeyi vallaha cok zeki bir kadinsin canim eline saglik ,sevgiler

  16. Nisan 30, 2008, 8:28 am

    >melekcim ellerine sağlık canım çok güzel olmuş külahlar beni affet denizliden ikidefa geçtim biri gece yarısı diğeri dönüş sabahın körü o saatlerdede rahatsız edemezdim tel numaranda yoktu üstelikde :(( ama temmuzdaki düğünde işallah görüşürüz öptüm canım sevgiler

  17. Nisan 30, 2008, 9:12 am

    >Meleğim maaşAllah diyorum başka da bişi demiyorum sana :)

  18. Nisan 30, 2008, 10:03 am

    >Melekcığım bu ne marıfetlılık canım ellerıne sağlık.Sevgıler..

  19. Nisan 30, 2008, 12:14 pm

    >Muhteşemm..çok değişik..Söz bulamıyorum..Ya hep derim bizim kadınlarımız çok marifetli ve yaratıcı…Külahları yapabileceğimi sanmıyorum ama…nasıl kesilir o teneke…Çok isterdim kalıpları bulunca ilk işim denemek olacak…Sevgimle..sehnazmutfakta.blogcu

  20. Nisan 30, 2008, 12:23 pm

    >mmm harika olmuş kalıbını kendin yapmanada bayıldım:) ellerine sağlık canım öpüyorum kocaman sevgiler

  21. Nisan 30, 2008, 12:47 pm

    >merhaba melek abla pasta çok güzel olmuş ellerine sağlık hadi baybay…

  22. Nisan 30, 2008, 1:09 pm

    >Canım ya tenekeyi kesersen ya bi yerine bişey olsaydı.Ama süper buluş yani,ellerine sağlık.Üzerine birar tane çilek koyalım ımmmm:)

  23. Nisan 30, 2008, 6:59 pm

    >Melek’cim ellerine sağlık canım harika olmuş külah pastaların. Babama tarif ettim senin kalıplardan bana yapıcak.Güzel fikir vallahi tuttum.Sevgiler…

  24. Nisan 30, 2008, 8:12 pm

    >cok guzel olmus canimkaliplarin olmasada aynen hazirlamissin becerikli melek sevgiler afiyet olsun,

  25. Nisan 30, 2008, 8:23 pm

    >Cok marifetlisin Melek hele kalip fikrin dahiyane ellerine saglik canim

  26. Nisan 30, 2008, 9:33 pm

    >Valla bu külah yapma konusunda kutluyorum seni, ne kadar yaraticisin öyle. Seni marifetli seniii.. Cok sahane olmuslar canim, ellerine saglik.

  27. Nisan 30, 2008, 11:35 pm

    >Merhaba , Tebrikler.Tenekeden kalıp yapmak, hepsini aynı ebatta hazırlayabilmek harika. Gençlerin buluşları, marifetleri beni çok sevindiriyor. Ellerine sağlık canım. Pastaların süper olmuş. Sevgiler.guldenelkan.blogcu.com

  28. Mayıs 1, 2008, 5:17 am

    >Melek’cim bende dün eminönündeydim.Bu korne kalıplardan aldım.En kısa zamanda mutlaka yapmak istiyorum.Ayrıntılı resimlemen çok iyi olmuş.Ellerine sağlık.

  29. Mayıs 1, 2008, 5:42 am

    >çoook çok güzel olmuş hele kalıpları yapma fikri müthiş…

  30. Mayıs 1, 2008, 6:48 am

    >Canım yaaa nasıl yaptın bu kalıpları bende ne zamandır yapmak istiyorum ama bir türlü külah kalıbını bulamadım. nasıl kestin merak ettim anlatırmısın bende yapmak istiyorum.ellerine sağlık nefis görünüyor sevgiler…

  31. Mayıs 1, 2008, 6:53 am

    >Yaa çok güzel olmuş bunlar, ellerine sağlık melekcim…Valla harikasın nasıl yaptın tenekeden kalıpları elin falan kesilseydi ya…Allah korusun. Ama harika olmuşlar gerçekden,eline koluna sağlık……SevgilerNagehan

  32. Mayıs 1, 2008, 7:13 am

    >Melekciğim tebrik ederim canım çok başarılı olmuş kendi yaptığın kalıpların, demek ki neymiş insan istersen her şeyi yapabilirmiş. Ellerine sağlık canım benim…Sevgiler…

  33. Mayıs 1, 2008, 7:34 am

    >Vay marifetli melekciğim, ne kadar yaratıcı olduğunu kanıtladın değilmi gülüm:)))şahane bir fikir.pastanında enfes olduğuna eminim, çünkü kremalı her şeyi çok severim.ellerine sağlık canım.sebilay.

  34. Mayıs 1, 2008, 8:23 am

    >Seni çok seviyorum arkadaşım DOSTUM :)))Kuşlar gibi > > uçmayı, balıklar gibi yüzmeyi öğrendik ama basit bir > > sanatı unuttuk. İNSAN gibi YAŞAMAYI biliyor musun BU > > HAFTA DÜNYA DOSTLAR HAFTASI bu mesajı sevdiğin > > doslarına gönder eğer BEN de SEN in Yakın > > arkadaşınsam dostunsam banada yolla Bunu > > arkadaşlarına gönder bakalım kaç Cvp gelecek eğer 7 > > den fazlaysa çookkk sevilen birisisin demektir. > > Dostluk Sabah öperek uyandırmaktır…Aynı dala > > tutunmaktır kimi zaman aynı bisikleti sürmektir. > > Ayağınız yetişmese bile…Dans etmektir kolkala… > > küçük hediyeler almaktır… ve Kimi zaman aynı kalbi > > paylaşmaktır.. Öpmektir onu doyasıya Ve bunu > > söyleyebilmektir’Dostlugun en büyük Armağan Bana’ iyiki varsııınnn.sevgilerimle

  35. Mayıs 1, 2008, 9:26 am

    >İşte yaratıcılık ve sonuç mükemmel…Kalıp olmadığı halde sen bu işi çok da güzel kotarmışsın…Görüntü süper tadı zaten süper…Ellerine sağlık canım he zamanki gibi harikasın…Sevgiler…

  36. Mayıs 1, 2008, 10:18 am

    >mrbyine ilginç bir tarif..kalıplarını bulursam deneyeceğim..nefis görünüyolar..ellerinize sağlık.

  37. Mayıs 1, 2008, 11:07 am

    >melekcim, harikasın canım benim.maşallah.nefiss olmuş.ellerine sağlık.sevgiler tatlım..

  38. Mayıs 1, 2008, 11:11 am

    >22. ev sahibemiz olan FATOŞ arkadaşımıza olan destegin ve tarifin için bende Porselen demlik ailesi( http://birdemliksohbet.blogspot.com ) olarak teşekküre geldim .Ayrıca 9 mayısta sona erecek olan SALATA YARIŞMASI 1 için davet ediyorum .yarışmada birinci olan arkadaşımız 12 MAYIS 2008 tarihinde PORSELEN DEMLİK EV SAHİBESİ olarak görev yapacaktır .Sevgilerimle birdemliksohbet sevil

  39. Mayıs 1, 2008, 1:46 pm

    >Melek merhaba,Çok güzel gözüküyor pastacıklar…Ellerine sağlıkMüge

  40. Mayıs 1, 2008, 1:58 pm

    >Melek’ciğim,Çok güzel, ellerine sağlık.Sevgilerimle.

  41. Mayıs 1, 2008, 4:37 pm

    >kızım sen delisin , o kadar uğraştın demek ananınnnn. dur yazın geleyim o zmanyap bunları. bende yardım ederimen azından. ben blogcuya başladım yine. gel bak neler var bende deöptümmmm

  42. Mayıs 1, 2008, 5:03 pm

    >süper olmuş ellerine sağlık ,yağ tenekesindende kalıp yapmak iyi fikir ,bravo,ama zor olmadımı tenekeyi kesmek???sevgiler

  43. Mayıs 1, 2008, 10:57 pm

    >Melek’cigim, Ben cok severim bunu, Izmir’de “Torpil” diye satilir. Ne cok yedik….Ne marifetlisin, bende kalibini nasil bulmali derken onu da kendin halletmoissin, ellerine saglik benim hamarat hemserim. OptummmGuzel bir gun diliyor, sevgilerimi gonderiyorum.

  44. Mayıs 2, 2008, 6:26 am

    >melekcim harika olmuş canım, sen ne becerikli kadınsın maşallah kalıbı bile kendin yapmışsın, süper görünüyorlar, senden bir sürü yeni tarifleri öğreniyorum ellerine sağlık canım

  45. Mayıs 2, 2008, 10:13 am

    >canikom harika olmuş ellerine sağlık …ne becerüklü hatunsun meleğim sen ya:)))) öpüyorum sevgilerimle yavruceylanım

  46. Mayıs 2, 2008, 12:02 pm

    >Melekcim cok hossun valla.Kimin aklina gelir yag tenekesini kesmek.Eskiden babam agzini acarda su tenekesi yapardi.Bayagi zor bir istir aslinda bravo arkadasima helal olsun.Azmin sonu iste.Ellerine saglik,külahlarda süper olmus haa.Tenekedenya :))sevgiler canim arkadasim:))

  47. Mayıs 2, 2008, 3:56 pm

    >canım benim döndüm evime..enfeksiyon kapmış ilaç verdi dr…babama üzüldüm ara vericem bloga..birkaç güne dönerim belki.

  48. Mayıs 2, 2008, 6:36 pm

    >Melekcim, inanılmazsın! yaratıcılığın, çözüm üretmedeki başarına şapka çıkartıyorum, ellerin dert görmesin…

  49. Mayıs 2, 2008, 9:48 pm

    >Blogunuzu çok öncesinden tanıyorum. Bazen yorum yazdığım blogcularda rastlaşıyoruz ve ilk kez yorum yazmamın zorunlu olduğunu hissetim.Külah Pasta tarifinizi okurken, kalıbını sizin yaptığınızı okuyunca çok hoşuma gitti. Gerçekten blog adınıza yaraşır marifeti sergilemişsiniz. Yorum yazan arkadaşlarınızın yorumları da aynı konu üzerine odaklı, yazılar. Çok ilginç buldum, maharetlisiniz. Tarifiniz de çok güzel, ellerinize sağlık.

  50. Mayıs 2, 2008, 11:10 pm

    >melekcigim vallahi agzim acik kaldi canim harikasin yaa ben bir blogta bir tarif gormustum hazir kulahlarla yapiliyormus pastayi yapmaktan vaz gecmistim nereden bulacagim kulahlari diye:)))sayende kulah sorunu kalkti en kisa zamanda deneyecegim.canim cok tesekkur ederim.ellerine saglik.cok yaraticisin cok nefis olmusmelekcigim ben birde yaprak hamurundan denemeyi dusunuyorum. bilmem nasil olur.denemekte yarar var degilmi:))opuyorum canim seni kucak dolusssu sevgilerimi gonderdim.

  51. Mayıs 3, 2008, 6:35 am

    >süperrrrrrrrrrhem yaratıcılık hemde görüntü ne diyeyim aklınıza ve ellerinize sağlık

  52. Mayıs 3, 2008, 8:08 am

    >Canim harikasin, nasil yaraticilik bu boyle…cok begendim ve eminim ki cocuklarda baayilacaktir bu pastaya…en kisa zamanda deniycem, cok yaraticisin :)memleketime selamlar :)

  53. Mayıs 3, 2008, 12:23 pm

    >valla bravo.tek kelimeyle muhteşem.ne cin fikir.yağ tenekesinden kalıp yapmak.harikasın melekcim.nefis bir külah pasta olmuş.çok marifetlisin maşallah.ellerine sağlık.süperrr.

  54. Mayıs 3, 2008, 1:31 pm

    >Azmedince olmayacak şey yok di mi?Valla süpersin ne diyeyim;)Yalnız elini kesmiştir bu kız şimdi diye de düşünmedim değil:(Umarım yanılıyorumdur…..Çok şık olmuşlar bu arada.

  55. Mayıs 3, 2008, 8:22 pm

    >slmm. haftasonu kermes vardı ve içi çikolatalısı yapılmıştı ama denemeye fırsat olmadı eminim harikadır. ellerine sağlık.

  56. Mayıs 3, 2008, 9:22 pm

    >canım arkadaşım neler yapmışsın sen gelmeyeli..maşallah nazar etmiyeyim seni:))sen ne beceriklisin..kıryıl düşünsem tenekeden kalıp yapılacağı aklıma gelmez..şaşırdım valla..çoğumuz kalıp yok diye bu güzel pastayı yapamıyorduk..seyende bu güzellkten mahrum kalmayacağız..ama ne yalan söyliyeyim merak ettim nasıl kestin yağ tenekesini?..sırrı varmı..ellerine sağlık..harika olmuşlar…

  57. Mayıs 4, 2008, 6:42 pm

    >marifetli arkadaşım benim..maşallah sana….nerden aklına geldi kalıp yapmak…..ellerine sağlık..harika olmuşlar….yağım bi bitsin bakayım ben yapabilecekmiyim kalıp…öpüyorum seni canım..

  58. Mayıs 4, 2008, 10:56 pm

    >canim ellerine saglik sahane olmuslar,optum

  59. Mayıs 5, 2008, 9:13 pm

    >MERHABA ARKADAŞIM!!Merhaba sana güzel insanHiç kimse sana söyledi mi?Ne kadar özel bir insan olduğunu.Etrafına yaydığın ışığıBir yıldızın ışığı kadar,Hiç kimse sana söyledi mi?Diğerlerinin hisleri için ne kadar önemli olduğunuHiç kimse sana söyledi mi?çoğu zaman onlar üzgünken,Senin mesajın onları biraz olsun güldürürdü, ve onları memnun ederdi.bişeyler göndermek için harcadığın zaman için. Ve bulduğun şeyleri paylaşmakteşekkür etmeye kelime yoktur, ama birisi senin iyi olduğunu bilir.Hiç kimse sana söyledi mi?Seni ne kadar sevdiklerini?MERHABA CANIM ARKADAŞIM,YİNE HARİKALAR YARATMIŞSIN ELLERİNE SAĞLIK,YÜREĞİNE SAĞLIK,GÖRÜŞMEK ÜZERE SEVGİLER.DİĞER SİTEMEDE GELİRSEN SEVİNİRİM.www.esrakasim.blogspot.com,sevgiler

  60. Mayıs 9, 2008, 3:29 pm

    >yorum da yorum… ne yorum yaziim ben bu külahlara??? delisin sen o kadar… bunlarla uğraşacağına otur da yelek neyim ör tamam mı… annadın sen onu… öptüm…

  61. Mayıs 23, 2008, 8:11 pm

    >merhabalar,Ellerine kollarına sağlık arkadaşım ben senin pastaların hastasıyım zaten her önüme gelene senin blogunu ve pastalarını mutlaka gösteriyorum.Harika pastalar ve kurabiyeler yapıyorsun.Amonyak aramaktan helak oldum ama sonunda buldum.Size lezzetini soracaktım bu kurabiyelerde nasıl oluyor lezzeti.Bana bir bilgi verebilirsen sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim bende beklerim… lezzetmutfağı.blogcu.com

  62. Mayıs 29, 2008, 8:23 pm

    >merhabalar,Bnde yaptım sizin bu külahlardan.Kornet gibi oldu çocuklar bayıldılar ellerine sağlık daha yayınlamadım.Lezzet süper oldu ama.Ben yazıcı kağıdı kalın oluyor ya onu 4 e kasarak külah yaptım gayet güzel oldu….. lezzetmutfağı….

  63. Temmuz 24, 2008, 8:45 am

    >süper bisey eline saglik ilk defa gördüm deniycem.

  64. Kasım 28, 2008, 11:53 pm

    >MEN zeytoenherkese slm ellerinize sagilikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bende en boyuk askima yapemde bacaklarini yesin :D:D saka saka ama gercekten cok guzel olmus elerinize golariniza sagik optum cuzzz

  65. Ekim 6, 2009, 12:20 pm

    >melekcim tarifini milfoy hamuru ile denedim nefis otesi oldu:))gormek istersen yayinda…kucak dolusu sevgilerrrrrr.haaa lokantanda yemeklerin yanmis ocak batmisss:)))))) bilgilerine:)))

  66. Şubat 9, 2010, 9:31 pm

    >valla benimki hiç güzel olmadı birde çok kötü koktu

  67. Mart 2, 2010, 3:27 am

    >bukadar insan iltifat etmiş,tebrik etmiş ki anladığım kadarıyla hepside arkadaşınız ama hiçbirine bir teşekkür ettiğinizi göremedim etmiş olsanız bile tenekeyi nasıl kestiğinize dair bi paylaşımda bulunmamışsınız garibime gitti.ayrıca tenekeyle külahlar çok bodur görünüyolar,başka bir bayanın milföyle yaptığını gördüm onunla daha lezzetli olabileceğine inanıyorum.Bir arkadaşımız denemiş ki bende denedim gerçekten harika oldu,bence sizde denemelisiniz.)

  68. Mart 2, 2010, 3:30 am

    >hamurunuz ekmek hamuru gibi olmuş ve ekmek hamurunun içinde krema veya bir krem şanti düşünemiyorum.Bir milföy çok daha güzel sonuç veriyor.

  69. Mart 2, 2010, 6:45 pm

    >Teşeküürler ismini vermeyen arkadaş..İlk olarak şunu belrtmek isterim. Her yoruma teşekkür edemiyorum eğer konu hakkında sorular olursa cevaplamaya çalışıyorum.Tenekeyi nasıl kestiğimi anlatma konusuna gelince eski bir makasla kestim ve pense yardımı ile büktüm ama biraz zor oluyor elleri kesiliyor insanın onuda belirteyim.Hamuruma gelince ekmek hamuru değil amonyaklı bir hamur ve piştiğinde kıtır kırıt bir külah oluyor denemeden yorum yapmanıza şaşırdım.Milföy hamuru ile bende yapmıştım ama milföyü tercih etmiyorum ben çok çabuk yumuşayıp o kıtırlığğı gidiyor ama tabiiki damak tadı herkesin farklı.Külahları bodur görmeniz enteresan geldi nasıl boyunu ölçebilidiniz merak ettim.Çok teşekkür ederim ilginize..Hoşçakalın..

  1. No trackbacks yet.

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s

Takip Et

Her yeni yazı için posta kutunuza gönderim alın.

%d blogcu bunu beğendi: